Lidhje

Protestë e banorëve të Nënshkodrës

  • Pëllumb Sulo

Banorët e Nënshkodrës protestuan sot, duke kërkuar nga qeveria dhënien e plotë të dëmshpërmblimit për pasojat e shkaktuara nga përmbytjet masive të 5 viteve më parë. Ata u shprehen se kanë marrë vetëm një pjesë të vlerës së dëmeve, ndërkohë që pasojat e përmbytjeve vazhdojnë edhe sot.

Vitet e fundit, mjaft zona të Shqipërisë janë prekur nga përmbytjet, kryesisht për shkak të mungesës së kontrollit mbi territorin, gjë që vazhdon të rëndojë buxhetin e shtetit, i cili thuajse çdo vit paguan miliona dollarë për kompensimin dhe riparimin e dëmeve.

Mendimi juaj

Trego komentet

XS
SM
MD
LG