Lidhje

Gjendja e Qendrave Sociale në Shkodër

  • Pëllumb Sulo

Shkodra është qyteti shqiptar me numrin më të madh të qendrave sociale, ku mbështeten një numër i madh personash, me probleme të rënda shëndetësore dhe sociale, nga rrethe të ndryshme të vendit. Por një pjesë e institucioneve sociale shtetërore po përballen me probleme, që lidhen me fondet e pamjaftueshme dhe me mënyrën e organizimit të tyre. Korrespondenti i Zërit të Amerikës, Pëllumb Sulo, ishte në disa prej këtyre qendrave dhe përgatiti kronikën.
XS
SM
MD
LG