Lidhje

Shkodër, ekspozita “Trafikimi në sytë e fëmijëve”


Trafikimi i fëmijëve vazhdon të jetë një problem shqetësues për shoqërinë shqiptare. Në përpjekje për ndërgjegjësimin e mëtejshëm të strukturave shtetërore dhe shoqërisë, nxënës të shkollave në Shkodër organizuan një ekspozitë me punimet e tyre në pikturë dhe vizatime. Ekspozita titullohet “Trafikimi në sytë e fëmijëve”.

Shqipëria ka miratuar një strategji antitrafikim, por strukturat e zbatimit të saj vazhdojnë të jenë të dobëta. Kjo është edhe arsyeja që vetëm një numër i vogël trafikantësh të qenieve njerëzore janë ndaluar dhe ndëshkuar nga drejtesia.

Shkodër, ekspozitë me temë trafikimin e fëmijëve
please wait

No media source currently available

0:00 0:02:42 0:00

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG