Lidhje

Shkup, shënohet 106 vjetori i lindjes së Nënë Terezës


Historianë shqiptarë, shoqata dhe institute nga Shkupi, Tirana e Prishtina organizuan sot në Shkup, në 106 vjetorin e lindjes së Nënë Terezës, një ekspozitë me fotografi, letërkëmbime dhe dokumente të tjera që kanë të bëjnë me bamirësen e madhe.

XS
SM
MD
LG