Lidhje

Shkup: Takim i Ministrave të Mbrojtjes të Vendeve të Kartës së Adriatikut


Në Shkup po mbahet takimi i Ministrave të Mbrojtjes të Vendeve të Kartës së Adriatikut, me pjesëmarrjen edhe të vendeve në cilësinë e vëzhguesve dhe mysafirëve.

Zyrtarët e vendeve të Kartës nënshkruan një deklaratë me të cilën bëhet thirrje për reforma të mëtejshme në fushën e mbrojtjes, ndërkohë që theksohet politika e dyerve të hapura për integrimin e vendeve të Evropës Juglindore në Aleancën e Natos.

XS
SM
MD
LG