Lidhje

Marrëdhëniet ndërkufitare Shqipëri-Greqi


Shqipëria dhe Greqia po shtojnë kohët e fundit kontaktet në zonat ndërkufitare sidomos në këmbimet kulturore. Disa Programe të Bashkimimit Europian synojnë afrimin mes banorëve por edhe nxitjen e turizmit.Si zonat në veri të Greqisë edhe ato në Jug të Shqipërisë janë prekur thellë nga kriza ekonomike dhe financiare e cila ka rritur edhe format e trafiqeve ne kufi.

Mendimi juaj

Trego komentet

XS
SM
MD
LG