Lidhje

Mbrojtja e Liqenit të Shkodrës

  • Pëllumb Sulo

Kater shoqata joqeveritare nga Shqiperia dhe Mali i Zi permbyllen sot projektin "Nxitja e komunitetit per mbrojtjen e Liqenit te perbashket te Shkodres". Pjesemarresit ne konferencë veçuan nevojen e mbrojtjes se kasaj pasurie te perbashket natyrore nga ndotjet dhe shfrytezimi i jashtligjshem si dhe harmonizimin e legjislacionit te Shqiperise dhe Malit te Zi ne fushen e mbrojtjes se mejdisit te perbashket natyror.
XS
SM
MD
LG