Lidhje

Shqipëria, masa në mbrojtje të fëmijëve


Shqipëria po i shton masat në mbrojtje të fëmijëve. Mbi 100 fëmijë janë larguar nga lypsaria dhe mbi 120 të tjerë janë regjistruar në gjendjen civile pas vonesave të prindërve. Shërbimi Social Shtetëror po përpiqet të shmangë abuzimet e spekullantëve, dhe u kërkoi prindërve të drejtohen për ndihmë pranë zyrave shtetërore dhe jo nëpër shoqata.

XS
SM
MD
LG