Lidhje

Shqipëri: Policia nxit gratë dhe vajzat të përfshihen në rradhët e saj


Shqipëri: Policia nxit gratë dhe vajzat të përfshihen në rradhët e saj

Policia po nxit në Shqipëri gratë dhe vajzat të përfshihen në radhët e policisë së shtetit. Në Gjirokastër këtë vit vihet re një interesim i madh i vajzave për të aplikuar në Shkollën e Policisë ndërkohë që numri i femrave që punojnë në sektorë të ndryshëm të këtij institucioni është në rritje.

XS
SM
MD
LG