Lidhje

Problemet që lidhen me çështjet e pazgjidhura të pronësisë në Shqipëri


Në zonën Veriore të Shqipërisë, problemet që lidhen me çështjet e pazgjidhura të pronësisë, vazhdojnë të shkatojnë një numër të madh konfliktesh që, në disa raste, përfundojnë me akte dhune dhe viktima. Sipas disa shoqatave joqeveritare, konfliktet që lidhen me problemet e pronësisë, renditen në vend të parë, gjë që i ka shtyrë këto shoqata të apelojnë tek strukturat shtetërore, gjyqësori dhe komuniteti, për masa që t'i presin rrugën problemit.

XS
SM
MD
LG