Lidhje

Shtohen konfliktet për pronat në Shqipëri

  • Pëllumb Sulo

Rreth 80 perqind e konflikteve kane ne zanafillen e tyre problemet ende te pazgjidhura te pronesise.

Ne Shqiperi po rritet me shpejtesi numri i konflikteve per problemet qe lidhen me pronesine. Perfaqesues te Fondacionit "Zgjidhja e Konflikteve dhe Pajtimi i Mosmarrveshjeve" pohojne se rreth 80 perqind e konflikteve kane ne zanafillen e tyre problemet ende te pazgjidhura te pronesise.

Mendimi juaj

Trego komentet

XS
SM
MD
LG