Lidhje

Shqipëri: Qeveria, opozita replika një ditë para protestës së socialistëve


Shqipëri: Qeveria, opozita replika një ditë para protestës së socialistëve
Në Tiranë opozita socialiste deklaroi se tubimet e saj demokratike nuk bazohen mbi dhunën, dhe se shmangia e dhunës eshte detyrë e forcave te rendit. Qeveria tha nga ana e saj, se policia është në gjendje që të ruajë qetesinë gjatë tubimit socialist, por organizatorët janë përgjegjës për aktet e perkrahesve te tyre, qe i kanë thirrur në protestë.

XS
SM
MD
LG