Lidhje

Shqipëri, parlamenti diskuton reformën zgjedhore


Në Tiranë, parlamenti u mbërthye sot në një diskutim maratonë mbi shkeljet dhe abuzimet gjatë proceseve zgjedhore. Në kalendar është parashikuar ngritja e një komisioni për reformën zgjedhore, por debatet u përqëndruan më tepër te zgjedhjet e kaluara dhe problemet e ngritura nga vëzhguesit ndërkombëtarë dhe rekomandimet e OSBE/ODIHR-it.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG