Lidhje

Studim: Media dhe varësia ndaj politikës në Shqipëri


Në Tiranë, u publikua sot një studim, që zbuloi një varësi të madhe të medias ndaj politikës. Studiuesit Mark Marku dhe Blendi Ceka pohuan në punimin e tyre se për paradoks, është politika ajo që harton axhendën e medias dhe jo e kundërta. U monitoruan 14 media elektronike, tv dhe portale me audiencën më të lartë në Shqipëri gjatë fushatës së kaluar zgjedhore.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG