Lidhje

Shqipëria dhe Kosova në raportin e Freedom House


Organizata Freedom House publikoi sot raportin e saj "Vendet në Tranzicion", mbi proceset demokratike të 29 vendeve në zhvillim. Shqipëria dhe Kosova kanë shënuar përparim të lehtë krahasuar me vitin e kaluar.

XS
SM
MD
LG