Lidhje

Shqiptarët në Mal të Zi festojnë 28 Nëntorin

  • Ali Salaj

28 Nëntori po festohet në të gjitha trevat ku jetojnë shqiptarët në Mal të Zi. Manifestimet për ditën e flamurit u organizuan me mbështetjen e Këshillit Kombëtar të Shqiptarëve, i njohur si subjekt që merret me mbrojtjen e të drejtave dhe lirive të shqiptarëve në Mal të Zi.

XS
SM
MD
LG