Lidhje

Takim i qeverive të Beogradit dhe Shkupit

  • Isak Ramadani

Në Shkup u mbajt një takim i përbashkët i qeverive të Serbisë dhe Maqedonisë, ku u nënshkruan shtatë marrëveshje në fusha të ndryshme.

Kryeministrat e të dy vendeve fqinje thanë se do të angazhohen që shumë projekte t’i përfundojnë brenda këtij viti. Ky është takimi i dytë midis dy qeverive.

XS
SM
MD
LG