Lidhje

Një ditë pas protestave të Shkupit


Autoritetet policore në Shkup njoftojnë se 13 vetë kanë marrë lëndime në protestat e djeshme, prej të cilëve 4 plagë më të rënda

Autoritetet policore në Shkup njoftojnë se trembëdhjetë qytetarë kanë marrë lëndime në protestat e djeshme, prej të cilëve katër me lëndime më të rënda trupore. Edhe trembëdhjetë policë, po ashtu kanë kërkuar ndihmë mjeksore, ndërsa tetë makina private dhe katër automjete të policisë janë dëmtuar. Tetë persona janë arrestuar. Ndërkohë, partitë politike akuzojnë njëra tjetrën për nxitjen e protestave të dhunshme.
XS
SM
MD
LG