Lidhje

"Sofra Pukjane" fton investimet në qytezë

  • Pëllumb Sulo

Në qytetin e Pukës u mbajt sot “Sofra Pukjane”, një nisëm e intelektualëve dhe biznesmenëve pukjanë, të larguar drejt zonave të tjera të vendit ose në emigracion, të cilët dëshirojnë të mbështesin vendlindjen dhe të ruajnë traditat e zonës.

XS
SM
MD
LG