Lidhje

Media Arkivi

Debati për rivotimin e Gjykatës së Posaçme


Analistët thonë se institucionet kanë treguar mungesë të madhe përgjegjësie dhe sugjerojnë që rivotimi i mundshëm të përgatitet me kujdes, meqë një dështim i ri do të prodhonte pasoja të rënda për Kosovën.

XS
SM
MD
LG