Lidhje

Themelimi i Gjykatës Speciale në Kosovë


Analistët në Kosovë thonë se mos themelimi i kësaj gjykate do të kishte pasoja të mëdha për të ardhmen e shtetësisë së Kosovës dhe do të dërgonte mesazhe të këqija te partnerët e saj ndërkombëtarë.

XS
SM
MD
LG