Lidhje

Media Arkivi

Kosovë, debat mbi ngritjen e Gjykatës së Posaçme


Ngritja e kësaj gjykate që duhet të votohet në parlamentin e Kosovës, ka nxitur shume reagime, ndërsa diplomatët dhe analistët kanë tërhequr vërejtjen se dështimi i mundshëm i parlamentit që të votojë ngritjen e saj do të shkaktonte pasoja për proceset integruese të Kosovës.

XS
SM
MD
LG