Lidhje

Debat rreth ngritjes së Gjykatës së Posaçme

  • Leonat Shehu

Në Kosovë janë shtuar debatet rreth ngritjes së Gjykatës së Posaçme që do të trajtojë pretendimet për përfshirje të pjesëtarëve të ish Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës në krime lufte. Ngritja e kësaj gjykate që duhet të votohet në parlamentin e Kosovës, ka nxitur shume reagime, ndërsa diplomatët dhe analistët kanë tërhequr vërejtjen se dështimi i mundshëm i parlamentit që të votojë ngritjen e saj do të shkaktonte pasoja për proceset integruese të Kosovës.

XS
SM
MD
LG