Lidhje

Spitali i Bajram Currit

  • Pellumb Sulo

Spitali në qytetin e Bajram Currit i shërben rreth 30 mijë banorëve të rrethit të Tropojës. Për shkak të afërsisë me Kosovën, në këtë spital, gjate luftës në Kosovë, morën ndihmë mjeksore shumë luftatarë të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës. Korerspondenti ynë Pëllumb Sulo, ishte këto ditë në këtë spital, ku u njoh me punën dhe veshtirësitë me të cilan përballet personeli mjekësor në punën e përditshme:

XS
SM
MD
LG