Lidhje

Funerali Shtetëror për ish Presidentin George H.W. Bush

SHBA japin lamtumirën ndaj ish presidentit George H.W. Bush me një funeral shtetëror në Uashington, ku morën pjesë figura të larta të politikës amerikane, së bashku me udhëheqësit e tanishëm dhe të mëparshëm nga e gjithë bota.

Ngarko më shumë

XS
SM
MD
LG