Lidhje

Vazhdon të rritet sipërfaqja e tokës së përmbytur në zonën e Nënshkodrës

  • Pëllumb Sulo

Vazhdon të rritet sipërfaqja e tokës së përmbytur në zonën e Nënshkodrës

Sot ka vazhduar të rritet sipërfaqja e tokës së përmbytur në zonën e Nënshkodrës duke arritur në rreth 1500 hektarë. Forcat e ushtrisë janë vënë në gatishmëri për të ndihmuar popullatën e rrezikuar si dhe për evakuimin e tyre në rast nevoje. Ndërkohë, autoritetet vendore po kërkojne ringritjen me shpejtësi të komisioneve të vlerësimit për shkak të dëmeve që kanë pësuar fermerët e zonës.

XS
SM
MD
LG