Lidhje

Reforma teritoriale në Shqipëri


Gjatë ditës së sotme, në zonat fushore të Lezhës dhe Shkodrës janë përmbytur rreth 6 mijë hektarë tokë bujqësore. Shkak për këtë situatë janë bërë reshjet e dendura të shiut, por edhe ndërprerja e energjisë në disa hidrovore, si dhe mospastrimi i kanaleve kulluese nga fermerët e zonës.

XS
SM
MD
LG