Lidhje

Foto nga Super e Marta

Sot mbahen zgjedhjet paraprake në 11 shtete të Amerikës. Votuesit do të zgjedhin kandidatët presidencialë të partisë republikane dhe asaj demokrate.
Shih më tepër

Voters receive their ballot to vote in the Super Tuesday election at Sleepy Hollow Elementary School in Falls Church, Virginia, March 1, 2016.
1

Voters receive their ballot to vote in the Super Tuesday election at Sleepy Hollow Elementary School in Falls Church, Virginia, March 1, 2016.

People vote in the Super Tuesday primary at Centerville High School, March 1, 2016, in Centerville, Virginia.
2

People vote in the Super Tuesday primary at Centerville High School, March 1, 2016, in Centerville, Virginia.

A voter casts a ballot in Georgia's primary election at a polling site in a high school gymnasium, March 1, 2016, in Atlanta.
3

A voter casts a ballot in Georgia's primary election at a polling site in a high school gymnasium, March 1, 2016, in Atlanta.

Voters receive their ballot to vote in the Super Tuesday election at Sleepy Hollow Elementary School in Falls Church, Virginia, March 1, 2016.
4

Voters receive their ballot to vote in the Super Tuesday election at Sleepy Hollow Elementary School in Falls Church, Virginia, March 1, 2016.

Ngarko më shumë

XS
SM
MD
LG