Lidhje

Takim mes policisë kufitare të Shqipërisë dhe të Malit të Zi

  • Pëllumb Sulo

Takim mes policisë kufitare të Shqipërisë dhe të Malit të Zi

Me nismën e Organizatës për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë, sot ne qytetin e Shkodrës u zhvillua një takim i përbashket mes policisë kufitare të Shqipërisë dhe asaj të Malit të Zi, në përpjekje per te zgjeruar bashkepunimin ne luften kunder krimit te organizuar nderkufitar si dhe per te ndihmuar ne levizjen e lire të shtetasve në të dy anët e kufirit Shqipëri-Mali i Zi.

XS
SM
MD
LG