Lidhje

Shkollimi dhe të drejtat e fëmijëve


Qendra për mbrojtjen e të drejtave të fëmijëve publikoi një raport, sipas të cilit, braktisja e shkollave nga fëmijët është rritur dhe cilësia e studimeve ka rënë. Studimi nxori se braktisja reale e shkollave përkon me stinët kur shtohen punët e bujqësisë dhe të industrisë.

XS
SM
MD
LG