Lidhje

Të drejtat e grave në Kosovë

  • Leonat Shehu

Në Kosovë, gruaja ende vazhdon të përballet me pabarazi në punësim dhe në pozita të larta udhëheqëse. Në një bisedë për Zërin e Amerikës, drejtuesja e Agjencisë për Barazi Gjinore, Edona Hajrullahu thotë se emancipimi i gruas varet nga pavarësia e saj financiare.

XS
SM
MD
LG