Lidhje

Greva e punonjësve të arsimit në Maqedoni

  • Isak Ramadani

Greva e punëtorëve të arsimit në Maqedoni që vazhdon prej dy javësh ende nuk ka një zgjidhje. Sindikata e Arsimit, Shkencës dhe e Kulturës kërkon ngritjen e rrogave për 25 përqind për punonjësit e këtyre fushave, ndërsa Ministria thotë se nuk është në gjendje të bisedojë pa u ndërprerë greva.

XS
SM
MD
LG