Lidhje

Investimet dhe papunësia në Tepelenë

  • Raimond Kola

Tepelena është një qytet i vogël me mundësi të pakta zhvillimi. Nivelet e varfërisë janë mjaft të larta dhe punësimi gjen probleme sidomos nga mbyllja e mjaft aktiviteteve. Kohët e fundit në Qendër të qyetit ka nisur një investim që synon të nxisë kthimin e interesimit tek vlerat historike të qytetit.

XS
SM
MD
LG