Lidhje

Media Arkivi

Investimet dhe papunësia në Tepelenë


Tepelena është një qytet i vogël me mundësi të pakta zhvillimi. Nivelet e varfërisë janë mjaft të larta dhe punësimi gjen probleme sidomos nga mbyllja e mjaft aktiviteteve.

XS
SM
MD
LG