Lidhje

Stuhia tropikale Harvey shkakton shira të paparë në jugun e Teksasit

Të paktën dy persona kanë humbur jetën, ndërsa vërshimet dhe tornadot vazhdojnë të rrezikojnë jetën e banorëve të Teksasit jugperëndimor.
Shih më tepër

Moses Juarez, left, and Anselmo Padilla wade through floodwaters from Tropical Storm Harvey, in Houston, Texas, Aug. 27, 2017.
1

Moses Juarez, left, and Anselmo Padilla wade through floodwaters from Tropical Storm Harvey, in Houston, Texas, Aug. 27, 2017.

Lisa Rehr holds her four-year-old son Maximus, after they lost their home to Hurricane Harvey, as they await to be evacuated from Rockport, Texas, Aug. 26, 2017.
2

Lisa Rehr holds her four-year-old son Maximus, after they lost their home to Hurricane Harvey, as they await to be evacuated from Rockport, Texas, Aug. 26, 2017.

Residents wade through floodwaters from Tropical Storm Harvey, Aug. 27, 2017, in Houston, Texas.
3

Residents wade through floodwaters from Tropical Storm Harvey, Aug. 27, 2017, in Houston, Texas.

A driver works his way through a maze of fallen utility poles damaged in the wake of Hurricane Harvey, Aug. 26, 2017, in Taft, Texas.
4

A driver works his way through a maze of fallen utility poles damaged in the wake of Hurricane Harvey, Aug. 26, 2017, in Taft, Texas.

Ngarko më shumë

XS
SM
MD
LG