Lidhje

Filmi për Richard Holbrooke shfaqet në Prizren


Në Kosovë, David Holbrooke, djali i ish-diplomatit amerikan Richard Holbrooke, promovoi filmin “The Diplomat”, kushtuar karrierës dhe trashëgimisë së babait të tij, i cili vdiq në dhjetor 2010. David Holbrooke i tha korrespondentit tonë Besim Abazi se shfaqja e filmit përveç pasqyrimit të rolit të zotit Holbrooke në procesin e paqes në Kosovë e gjetiu, synon edhe frymëzimin e gjeneratave të reja të diplomatëve.

Mendimi juaj

Trego komentet

XS
SM
MD
LG