Lidhje

100 personat më me ndikim për vitin 2013


Krahas Presidentit Obama, në listë janë përfshirë artistët Jay Z, Jimmy Fallon dhe Jennifer Lawrence

Revista Time publikoi listën e 100 personave më me ndikim për vitin 2013.

Krahas Presidentit Barak Obama, në listë janë përfshirë artistët Jay Z, Jimmy Fallon dhe Jennifer Lawrence.

Kryeredaktorja e revistës Radika Jones, tha se këtë herë emrat e listës nuk janë vendosur me radhë, si zakonisht, por janë ndarë në kategori të ndryshme, të ndarë në grupe të veçanta, si: titanë, pionierë, ikona, udhëheqës dhe artistë.

Për herë të parë revista Time ka 7 kopertina të veçanta, secila prej tyre kushtuar një anëtari të listës. Ky është viti i dhjetë që revista Time publikon listën e 100 personave më me ndikim.
XS
SM
MD
LG