Lidhje

Media Arkivi

Tradita e këngës maje krahu në Malësinë e Madhe


Sonte ju njohim me një rapsod nga Malësia e Madhe, zonë me tradita interesante. Ai quhet Turk Mustafa dhe është kultivues i këngës maje krahut.

XS
SM
MD
LG