Lidhje

Traditat folklorike në Malësi të Madhe

  • Pëllumb Sulo

Malësia e Madhe është një nga zonat më të njohura në Shqipëri në fushën e ruajtjes së traditave folklorike. Mes shumë emrave të njohur të rapsodëve dhe këngëtarëve popullor të kësaj treve, është edhe Turk Mustafa, një zë i njohur për këngën maje krahut. Ai është pjesëmarrës në të gjithë Festivalet Folklorike të zhvilluara në Shqipëri si dhe fitues i shumë çmimeve në nivel kombëtar.

XS
SM
MD
LG