Lidhje

Tregu shqiptar orientohet drejt prodhimeve vendase agro-ushqimore

  • Pëllumb Sulo

Në Shqipëri, tregu po i drejtohet gjithnjë e më shumë prodhimeve të traditës vendase në sektorin agro-ushqimor. Përfaqësues të këtij sektori thonë se, vitet e fundit, vërehet që konsumatorët vendas dhe ata të huaj që vizitojnë Shqipërinë, pëlqejnë produktet lokale, gjë që po ndihmon në zhvillimin e këtij sektori me rëndësi për ekonominë vendase.

XS
SM
MD
LG