Lidhje

Presidenti Trump nënshkruan urdhra të rinj ekzekutivë


Presidenti amerikan Donald Trump nënshkroi tre urdhra të tjerë ekzekutivë dje, përfshirë një plan për të mposhtur Shtetin Islamik, një riorganizim të Këshillit Kombëtar të Sigurimit, dhe zgjatjen edhe për tre vjet të ndalimit për të lobuar për zyrtarët e administratës.

Zoti Trump i nënshkroi urdhrat e fundit ekzekutivë në Zyrën Ovale, me pjesëmarrjen e këshilltarëve të tij.

Plani për të luftuar ISIS-in i jep Shtabit të Përgjithshëm 30 ditë kohë për të dalë me një plan për të luftuar Shtetin Islamik.

XS
SM
MD
LG