Lidhje

Bashkëpunim veri-jug për turizmin në Shqipëri

  • Raimond Kola

Projekti i përbashkët mes Kelmendit në Malësinë e Madhe dhe Përmetit në Qarkun e Gjirokastrës synon përmirësimin e ekonomisë së banorëve përmes shfrytëzimit të burimeve të këtyre zonave.

XS
SM
MD
LG