Lidhje

Turizmi kulturor kërkon mbështetje të qëndrueshme

  • Raimond Kola

Zona e bregdetit jugor dhe rajoni i Gjirokastrës kanë një ofertë të lartë me pasuritë natyrore, arkeologjike dhe kulturore

Në Shqipëri nga nisur sezoni i turizmit kulturor i cili mbështet kryesisht në ardhjen e disa mijëra turistëve nga vende të ndryshme. Zona e Bregdetit jugor dhe rajoni i Gjirokastrës kanë një ofertë të lartë me pasuritë natyrore, arkeologjike dhe kulturore. Specialistët e turizmit thonë se krahas përmirësimeve në infrastrukturë nevojitet një promovim më i madh i këtyre vlerave tek vizitorët e huaj.


XS
SM
MD
LG