Lidhje

Turizmi në Shqipëri dhe problemi i ujit të pijshëm


Në Shqipëri po bëhen përgatitje për sezonin turistik por shumë qytete dhe zona bregdetare kanë probleme me furnizimin me ujë të pijshëm. Njësitë vendore nuk e kanë zgjidhur ende furnizimin me ujë ndërsa probleme shfaqen dhe me pagesat e konsumatorëve dhe krizën financiare të ujësjellësve.

XS
SM
MD
LG