Lidhje

Turizmi dhe problemet e operatorëve turistikë

  • Pëllumb Sulo

Përfaqësues të operatorëve turistikë në Shqipëri pohojnë se sezoni turistik veror i këtij viti ka nisur me vonesë për shkak të fushatës eklektorale, por edhe kushteve atmosferike. Sipas tyre, do të ishte në të mirë të fuqizimit të këtij sektori të rëndësishëm për ekonominë e vendit që, në të ardhmen, fushatat elektorale të mos zhvillohen gjatë sezonit turistik.

Mendimi juaj

Trego komentet

XS
SM
MD
LG