Lidhje

Nderohet në Tuz At Kolë Berisha

  • Pëllumb Sulo

Në qytezën e Tuzit, në Mal te Zi, u nderua mbrëmë kleriku franceskan i kësaj zone, At Kolë Berisha, që u nda nga jeta 20 vjet më parë duke lënë pas, mes të tjerash, një trashigimi të pasur në fushën e gjurmimit dhe mbledhjes së visareve të traditës kombëtare në trevën e Malësisë. Me këtë rast, u promovua riborimi i tre librave të tij, kushtuar traditave kulturore të shqiptarëve në Mal të Zi, ri botim që u mundësua me mbështetjen e shqiptarëve të Ameriikës.

Mendimi juaj

Trego komentet

XS
SM
MD
LG