Lidhje

Uidhërs në Vlorë, vlerëson cilësitë e shqiptarëve në luftën për liri


Uidhërs në Vlorë, vlerëson cilësitë e shqiptarëve në luftën për liri

Ambasadori i Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Shqipëri Xhon Uidhërs vlerësoi gjatë një viiztë në Vlorë cilësitë e shqiptarëve në luftën për liri dhe dinjitet njerëzor. Ai foli për mbështetjen që qyetarët e Vlorës i dhanë komunitetit të hebrejve dhe tha se shumë histori të shqiptarëve të solidaritetit njerëzor duhet të bëhen të ditura në mbarë botën. Zoti Uidhërs u takua me drejtuesit e qytetit dhe vizitoi këndin amerikan të kulturës dhe Muzeun e Pavarësisë.

XS
SM
MD
LG