Lidhje

4 mijë libra në panairin e librit në Ulqin

  • Ali Salaj

Në Ulqin është duke u mbajtur Panairi i 15 i librit, ku u ekspozuan afro 4 mijë tituj librash të botuesve nga Shqipëria, Kosova, Maqedonia dhe Mali i Zi.

Shkrimtarët dhe botuesit shqiptarë e vlerësuan Panairin e librit si një veprimtari tejet të rëndësishme, jo vetëm për Ulqinin, por edhe për bashkëpunimin rajonal në fushën e kulturës.

XS
SM
MD
LG