Lidhje

Media Arkivi

Festa e Flamurit në Ulqin


Dita e Flamurit po festohet në të gjitha trevat ku jetojnë shqiptarët në Mal të Zi. Në Ulqin ,Tuz dhe Plavë u organizuan manifestime të ndryshme kulturore, artistike dhe sportive.

XS
SM
MD
LG