Lidhje

Festivali Ndërkombëtar i Folklorit në Ulqin

  • Ali Salaj

Në Ulqin u mbajt Festivali Ndërkombëtar i Folklorit, me ansamble folklorike nga Ballkani dhe Europa. Në festivalin e këtij viti morën pjesë 12 vende. Siç njofton korrespondenti ynë Ali Salaj, festivali synon të inkurajojë turizmin kulturor.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG